Fyra tjejer från klubben tävlade i Luciadunken, Storuman den 15 December. Vi kom hem med 2 Guld 3 silver och 3 fjärdeplatser. :)
Postat 18 December 200710 November håller Gävlebrytarna tävlingen Blockbrytet. Trots en lång resa ned till Gävle i "södern" kan några från klubben dyka upp på tävlingsarenan!

Postat 25 Juli 2007Nordiska mästerskapet går det här året i Norge, vi kommer att åka ned och kämpa för vår klubb den sista helgen i oktober! Vi ses där!

Postat 25 Juli 2007NU ska sidan uppdaters! Nästa stora tävling är VM i Bulgarien, dit två av våra tjejer är kvalificerade. Resan blir i början av oktober om vi bara får ihop sponsorer så att vi klarar ekonomin!

Postat 25 Juli 2007


2006

Den 16 september sker något stort, det är nämligen dagen då Nordiska mästerskapen går av stapeln i Gävle. Northernarms armbrytarklubb kommer naturligtvis vara där och visa vart skåpen ska stå och även gör alla medvetna om vilken klubb som medaljerna skall tillhöra. Vi ses i Gävle!

Postat 4 september 20062005

Den 2:a Juli så är det dags för tävling igen, Nämligen Wild arms i storuman invägningen är dock redan på fredagen.Närmast kommer EM i Bulgarien, dit kommer tre stycken medlemmar från Northern Arms att åka!
De, våra hjältar, är:
Frida Öqvist
Marja Sidén
och Madelen Ögren!