Adam Larsson - Making sense is better than making cents?

26 februari 2012, kl 01.03

Om prinsessor och melodifestivaler

Mina kÀnslor Àr lite all over the placeDaniel WestlingDet gnÀlls högt och lÄgt över allt liv kring den nyfödda Bernadotten, sjÀlv har jag missat det mesta. FrÄga mig inte hur men jag gjorde vÀl som vanligt och gav f-n i stora delar av media-Sverige.
Var dock tvungen att lyssna pĂ„ NÅT pĂ„ vĂ€g hem frĂ„n plass'n i fredags och det blev tyvĂ€rr P3 dĂ€r en representant för begĂ„vningsreserven ondgjorde sig över att mĂ„nga republiksföresprĂ„kare faktiskt tyckte det var trevligt att det fötts ett barn och inte per automatik drog en fatwa över den nyfödda bara för att hon Ă€r den hon Ă€r.
Jag förstod aldrig logiken, eller alls var poÀngen fanns men det var nÄt med bristande konsekvens, de BORDE ha krÀvt tvÄngsadoption av barnet eller liknande.

Dock, helt seriöst, tycker jag att Estelle Àr ett klockrent prinsessnamn. Kanske mer Disney Àn konungariket Sverige men dock klockrent.

Dessutom kommer jag att leta fram klippet dÀr den nyblivne fadern klÀmmer ur sig citat hÀr uppe till höger. Jag lÀr inte bli intervjuad men det kan vara bra att ha inspiration till nÄgra snitsiga formuleringar nÀr det Àr dags. Eller strax efter det Àr dags.

Melodifestivalen har utnyttjas enbart i marknadsföringssyfte.
Sidotecknad och den sk arjeplogsbloggaren har helt enkelt spridit ordet "arjephlogga" pÄ Twitter under kvÀllen. Det lömska Àr att vi tryckt ditt taggen #mel12 vilket gör att mÄnga per automatik kommer att lÀsa de inlÀggen dÄ de intet ont anande tror att de handlar om melodifestivalen. Hans idé och jag var förstÄs inte sen att haka pÄ.
Lagom dos omogenhet och viral marketing pÄ samma gÄng.

SjÀlv har jag "mutat" alla taggar som har med "mello" att göra och skummar vilt om jag till Àventyrs skulle vara inne pÄ Facebook.
SÄlunda har jag inte hÀngt med dÀr heller. AlltsÄ, kring mello*.
Men tydligen gjorde Flink en assgrab pÄ nÄn och det var den rÄdande "snackisen" samtidigt som Syrien drÀper sina egna och Israel Àr pÄ vippen till att invadera Iran - allt till ljudet av en pysande bolÄnebubbla. Tur vi vet vad som Àr viktigt.
Sen blev det tydligen en jÀdra stÄhej kring Björn Ranelid och jag tÀnkte nÀstan bryta mitt sjÀlvvalda mellocelibat bara för att se vad det gÀllde nÀsta gÄng han ska vara med. Vi fÄr se, Ranelid Àr fascinerande pÄ nÄt sÀtt.
Förförra Äret följde jag faktiskt hela spektaklet med stort nöje och ifjol iaf med ett visst intresse sÄ jag tror faktiskt Ärets aversion mot melodifestivalen Àr övergÄende.

Ja, jag inser att jag framstÄr som bÄde prÀktig och pretto nÀr man lÀser ovanstÄende. Det Àr inte meningen men jag tÀnker inte heller be om ursÀkt.

Ett drygt dygn kvar av helgpasset, gnatt!

* nÀr jag blir kung/president/C Riket kommer det ordet att förbjudas

Föregćende inläggNästa inlägg


Kommentarer

2012-02-26 22.19 av Arjeblog

KÀmpar vi bara pÄ tvÄ lördagar till tror jag faktiskt arjephlogga kommer att sÀtta sig...

Kommentarer stängda tills vidare

MENY

Ändra utseende

RSS-feed

Senaste kommentarerna